Avís Legal

  • Aquestes condicions generals d’ús regulen la utilització de la pàgina web que l’Ajuntament de Tortosa (en endavant l’Ajuntament) posa a disposició de la ciutadania: www.tortosacultura.cat , titularitat de l’Ajuntament amb domicili: plaça d’Espanya, 1, 43500 Tortosa (Tarragona).
  • La utilització de la Pàgina pretén facilitar l’accés a informació a les activitats culturals de la ciutat.
  • En l’accés per a la utilització de la Pàgina es requereix l’acceptació expressa de l’usuari de totes i cadascuna de les clàusules que s’indiquen en aquest avís legal, així com cadascuna de les advertències o clàusules específiques que s’estableixin en les diferents seccions d’ofertes de serveis municipals informats en aquesta pàgina, que apareguin en la versió publicada al portal en el moment de l’accés.
  • L’Ajuntament es reserva el dret a modificar sense previ avís en qualsevol moment el format, la configuració o la presentació de la Pàgina, així com les condicions en què es presenten els serveis de la ciutadania.
  • En cas de no acceptar les clàusules establertes en aquest avís legal, l’usuari s’haurà d’abstenir d’accedir i/o utilitzar els serveis i/o continguts posats a la seva disposició a la Pàgina i l’abandonarà.

TERMES I CONDICIONS D’ÚS

En accedir al lloc Web ubicat a la direcció www.tortosacultrura.cat, que és propietat de Ajuntament de Tortosa o a qualsevol de les pàgines que a través del mateix pot conèixer, l’usuari assumeix el compromís de seguir i complir els termes i condicions que s’indicaran a continuació. En cas que no estigui d’acord amb els Termes i Condicions li preguem que s’abstingui d’utilitzar el Lloc Web.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Els drets de propietat intel·lectual del lloc web www.tortosacultrura.cat són són titularitat de Ajuntament de Tortosa. Queda prohibida la reproducció, total o parcial, distribució, comercialització o transformació de qualsevol dels continguts de l’aplicació informàtica.

RESPONSABILITAT PEL PROCÉS I ÚS DELS CONTINGUTS A INTERNET

Ajuntament de Tortosa no es responsabilitza del possible ús inadequat que tercers realitzin d’aquesta aplicació informàtica, ni de la informació que a través d’ella transmetin a tercers. L’ús que d’aquests pugui fer l’usuari i les eventuals conseqüències, danys o perjudicis que poguessin derivar-se, són de l’exclusiva responsabilitat de l’usuari. Ajuntament de Tortosa es reserva el dret d’exercitar les accions legals que consideri oportunes derivades de qualssevol us il·lícit per part de tercers dels continguts de la seva aplicació informàtica. La utilització no autoritzada de la informació continguda en aquesta aplicació, així com la lesió dels drets de propietat intel·lectual, donarà lloc a les responsabilitats legalment establertes.

SERVEIS PRESTATS A TRAVÉS DEL PORTAL

Ajuntament de Tortosa no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir ni dels possibles danys que puguin causar-se al sistema informàtic de l’usuari (maquinari i programari), els fitxers o documents emmagatzemats en el mateix, com a conseqüència de la presència de virus a l’ordinador de l’usuari utilitzat per la connexió als serveis i continguts de agencia.tortosa.cat, o deguts a un mal funcionament del navegador o de l’ús de versions no actualitzades del mateix. Es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en la seva aplicació o en la configuració i presentació d’aquest.

Ajuntament de Tortosa  no garanteix la inexistència d’errors en l’accés a l’aplicació informàtica, en el seu contingut, ni que aquest es trobi actualitzat, encara que desenvoluparà els seus millors esforços per a, si escau, evitar-los, resoldre’ls o actualitzar-los.

Tant l’accés a aquesta aplicació com l’ús que pugui fer de la informació continguda en el mateix és de l’exclusiva responsabilitat de qui ho realitza. La persona usuària serà responsable de totes les accions que realitzi amb el seu identificador d’usuari.