A VORE

04jun20:3009:30A VORESònia Gómez i Ramon Balagué

Detalls de l'esdeveniment

A Vore és un espectacle arriscat, vitalista i divertit, una “tradificció” que fusiona moviments ancestrals amb moderns, tecnologia amb aixades, i creativitat contemporània amb textos antics. És una proposta de maneres de fer intergeneracionals, que parteix d’una refexió profunda sobre la identitat contemporània i que passeja pels límits de què es considera “modern” i “tradicional”.

El projecte, centrat en la tradició de les Terres de l’Ebre, i basat en el llibre “Del Folklore Tortosí” de Joan Moreira, constitueix un treball d’investigació de dansa i musica continu que evoluciona en cada actuació, i on l’espectador assisteix a la col·lisió entre dues maneres de celebrar la vida: la d’abans i la d’ara. A VORE és dansa i creació en temps real a partir de textos i melodies abandonades per uns artistes que han transitat per les arts performatives, la música jazz, l’electrònica, el rock i la música tradicional, i que troben l’essència que ho uneix.

Fitxa artística:

Sònia Gómez & Carme Balagué & Pau Puig & Astrio & Ramon Balagué

Direcció: Sònia Gómez i Ramon Balagué

Balladores: Sonia Gómez i Carme Balagué

Música: Astrio, Pau Puig, Ramon Balagué

Disseny de llums: CUBE bz

Disseny de so: Ka-to

Vestuari i estilisme: Maria Reyes i Elisenda Olivé

Documentació: Pere Gumbau i Marc Ballester

Producció: ElClimamola

Distribució: Clàudia Murall

Coproductors: Fira Mediterrània de Manresa, Teatre Mercat de les Flors, L’Auditori de Barcelona i Minifilms tv. Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Més

Preu

General 10 € I Menors de 25 anys: 6 €

mood_bad
  • Comments are closed.