COR I BANDA DE LA LIRA AMPOSTINA

29mar20:0021:30COR I BANDA DE LA LIRA AMPOSTINA16è Festival de Música Sacra

Detalls de l'esdeveniment

L’Agrupació de Confraries de Setmana Santa de Tortosa organitza el 16è Festival de Música Sacra, dins el programa d’actes de la Setmana Santa 2021 i en el marc de Tortosa Capital de la Cultura Catalana 2021. El festival inclourà dos concerts de música religiosa, el primer dels quals interpretat per la banda de música i el cor de la Lira Ampostina.

Des de la seva creació l’any 1916, La Lira Ampostina ha estat una de les pioneres i un dels principals motors de la cultura musical a Amposta tot participant, de manera directa o indirecta, en la formació d’altres grups i associacions socials i culturals. La Lira Ampostina és l’eix vertebrador de molts músics, que actualment ocupen llocs rellevants en orquestres simfòniques, professors de conservatoris i d’escoles de música i directors de bandes. La banda és un dels principals motors culturals de la ciutat d’Amposta, però a més, La Lira Ampostina és un referent bandístic arreu del món. La banda ofert concerts a Catalunya, Espanya, França, Holanda, Alemanya i Bèlgica.

El Cor La Lira Ampostina es forma la primavera del 2002. Tretze cantaires amb ganes de cantar i de treballar es comprometen col·lectivament amb la seva directora per arribar a una meta, sense més retribució que la pròpia satisfacció. De la mà de Núria Francino, inicien el seu repertori amb composicions senzilles, i la il·lusió i el treball, tant individual com col·lectiu, els ajuden a anar explorant diferents tipus de música i a assolir les metes que es proposen.

 

COR DE LA LIRA AMPOSTINA

Piano: Lluís Ràfales

Oboè: Felip Ruiz.

Direcció: Núria Francino.

BANDA DE MÚSICA

Direcció: Agustí Roñe Juan

Més

ENTRADA

EBRETICKET

Preu

5 euros

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment