Dia Mundial de la Poesia

19mar19:0021:00Dia Mundial de la Poesia

Detalls de l'esdeveniment

L’any 1999, la Unesco va declarar el dia 21 de març Dia Mundial de la Poesia. Per celebrar-ho, l’Ajuntament de Tortosa i la Biblioteca Marcel·lí Domingo han programat ‘DEIX’, un espectacle de rapsòdia, música en directe i cant creat a partir del poemari del mateix nom, obra de l’escriptor Valer Gisbert i editat per Onada Edicions l’any passat. L’acte tindrà lloc divendres 19 de març a les 19.00h a la planta baixa de la Biblioteca, en el marc de la programació de la Capital de la Cultura Catalana – Tortosa 2021. DEIX aborda temes com el dolor, l’amor, l’oblit, la natura, els somnis i la guerra; i està interpretat per Alba Figueroa, Maria Cinta Villamón i Valer Gisbert, amb l’acompanyament de Josep Sauro a la guitarra. L’espectacle que té un caràcter oníric, juga amb les il·lustracions originals fetes expressament per al poemari.

Entrades: L’espectacle és d’aforament limitat i caldrà reservar entrada enviant un correu a l’adreça electrònica bmd@tortosa.cat o al telèfon 977 44 55 66.

Directe: l’acte es podrà seguir en directe a través de les xarxes socials de la biblioteca (FB: @bibliotecatortosa TW: @bibliotecamd) i al web www.biblioteca.tortosa.cat

Campredó homenatjarà Gerard Vergés

D’altra banda, el diumenge 21 de març, Campredó se sumarà al Dia Mundial de la Poesia amb diverses activitats. A partir de les 11.30 hores, a la plaça Mossèn Tomàs Cardona, s’ha programat el taller i espectacle del pallasso Muniatto i l’artista Ester Besolí, titulat ‘La primavera ens porta poemes’. A les 17 h, al carrer d’Eivissa, Coia Valls recitarà ‘El Jardí de les Delícies’ de Gerard Vergés (1931-2014). L’acte s’ha plantejat com un homenatge al poeta tortosí, que al març hauria complit 90 anys.

Més

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment