Estat d'Emergència

07mai20:3021:45Estat d'EmergènciaProducció Nacional de Circ

Detalls de l'esdeveniment

I de sobte, ens aturem, descobrim que sí que podíem aturar-nos. Vivències en un món complex a punt del col·lapse.

Un espectacle de creació col·lectiva pensat per mostrar-nos, a través del circ, com veuen el món i com s’enfronten als problemes d’un planeta a punt de col·lapsar i que ha acabat creant-se… en plena emergència sanitària. La pandèmia ha acabat afegint-se a la llarga llista de crisis a les quals s’enfronten també els i les artistes: des del col·lapse ecològic fins a l’auge del feixisme o la crisi de l’habitatge.

El panorama creatiu del circ català ofereix una gran riquesa i diversitat de companyies i creadors que gaudeixen de reconeixement nacional i internacional. Per tal de visibilitzar, compartir i apropar el circ a públics més amplis, i en el marc del Pla d’Impuls del Circ, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Grec Festival de Barcelona posen en marxa la Producció Nacional de Circ. La Producció s’estrenà al passat Festival Grec’20 i inicia la gira al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú, des d’on visitarà els principals escenaris públics catalans.

Recomanat a partir de 9 anys.

Fitxa artística:
Direcció: Joan Ramon Graell, amb l’ajudantia de Joan Arqué i Špela Vodeb.
Dramatúrgia: Joan Arqué
Moviment: Špela Vodeb
Interpretació: Maria Palma Borràs, Lara Renard García, Carlos Francos Peré, Gabriel Salaün Rivalland, Júlia Clarà Badosa, Raimon Mató Rabassedas, Bruno Toso del Valle
Il·luminació i espai escènic: Adrià Pinar
Composició musical: Xavier Janué (The Built in Band), Sergi Fàbregas, Lorenzo Porcaro (Singleview)
Disseny del so: Roger Julià
Vestuari: Rosa Lugo Fàbregas

Més

Preu

General 10 € I Menors de 25 anys: 6 €

mood_bad
  • Comments are closed.