JORNADA D'HOMENATGE AL DOCTOR FERRAN

16oct10:0019:00JORNADA D'HOMENATGE AL DOCTOR FERRAN

Detalls de l'esdeveniment

El doctor Jaume Ferran i Clua (Corbera d’Ebre 1851 – Barcelona 1929) va descobrir la vacuna del còlera amb la qual va revolucionar la medicina i va assolir una fita en la història universal de les ciències mèdiques. Aquest 2021 es compleixen 170 anys del naixement d’aquest metge, i per això el Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) ha designat l’any 2021 com l’Any Dr. Jaume Ferran i Clua.Com que un dels esdeveniment més notables de l’any 2021 ha estat, sens dubte, el subministrament massiu i universal de vacunes que ens protegeixin de la COVID-19, la seva figura ha ha agafat encara més rellevància.

Malgrat que va desenvolupar la seva tasca professional principalment a Barcelona, una part de la seva carrera va transcórrer a Tortosa. Per tot plegat, el dissabte 16 d’octubre s’ha programat un acte d’homenatge al científic, amb una visita guiada pels espais de Tortosa vinculats a la seua activitat i una taula rodona per aprofundir en el seu llegat. L’acte formarà part dels esdeveniments que s’estan celebrant a la ciutat de Tortosa en motiu de la capital de la cultura catalana 2021.

L’acte està organitzat pel Col·legi de Metges de Barcelona, el Consell de Col·legis de Metges de Catalunya i el Col·legi Oficial de Metges de Tarragona. Us podeu descarregar el programa de la jornada des d’aquest enllaç.

 

Més

Horari

(Dissabte) 10:00 - 19:00

mood_bad
  • Comments are closed.