Les variacions Bilderberg

12mar20:3021:45Les variacions BilderbergSala Trono

Detalls de l'esdeveniment

El Club Bildelberg travessa una crisi profunda. Per primer cop els seus plans de control global comencen a fallar, i les persones més poderoses del planeta no pensen tolerar que el món sigui can pixa. Ha arribat l’hora de tornar a prendre el comandament, aquest cop amb l’ajuda de la intel.ligència artificial, en aquesta cimera convocada amb la màxima urgència. Fins i tot els més rics de l’univers saben que toca fer canvis, toca fer variacions.

Com les famoses Variacions Goldberg, que segons diuen, van ser composades per Johann Sebastian Bach per entretenir el comte Kaiserling durant les seves nits d’insomni, les nostres variacions, Les Variacions Bildelberg, escrites per l’Oriol Grau, tenen l’objectiu d’entretenir les nostres nits, embolicant d’humor els temes polítics, socials i tecnològics del nostre dia a dia que, sovint, ens treuen la son. Partint de la informació i de les especulacions que es coneixen sobre l’autèntic Club Bilderberg, format per persones infuents en els àmbits empresarials, acadèmics i polítics, nosaltres us presentem, sempre amb el rigor de les produccions de la Sala Trono, la nostra peculiar visió: un espectacle amb format de cabaret polític.

De la mà de 3 intèrprets amb llarga experiència en el gènere com són Miquel Malirach, Alexandra Palomo i Albert Mora, amb dramatúrgia d’Oriol Grau, música original d’Enric Grau i un sorprenent desplegament visual d’Albert Rué, us farem viatjar i refexionar sobre el món que ens toca viure a través de textos plens de cinisme i ironia, canaons divertides, coreografies sexis, màgia enlluernadora i mala llet. El Brèxit, en Donald Trump, els països B.R.I.C., el capitalisme, el feixisme, l’envelliment de la població, l’eutanàsia, la vella i la nova religió, la manipulació, la corrupció i un llarg etc. seran la columna vertebral del nostre cabaret. “No sabem si al final aconseguirem dormir en pau amb tots aquets temes, però el que si sabem és que riurem, refexionarem i passarem una molt bona estona.” Joan Maria Segura i Bernadas, Director de l’obra.

 

Fitxa artística:
Autor: Oriol Grau
Direcció: Joan Maria Segura i Bernadas
Actors: Miquel Malirach, Albert Mora i Alexandra Palomo. Amb la col·laboració de Paloma Arza, Fermí Fernàndez i Montse Teuler
Música original: Enric ‘Xato’ Grau
Disseny de vestuari: Joan Maria Segura i Bernadas
Coreografies: Alexandra Palomo i Joan Maria Segura i Bernadas
Construcció titella: Eudald Ferré

Més

Preu

Platea 15 € I Amfiteatre 10 € I Menors de 25 anys: 6 €

mood_bad
  • Comments are closed.