MESTRÀLIA 2021

08mai19:3021:30MESTRÀLIA 2021Concert de Joan Garriga

Detalls de l'esdeveniment

Després de la pausa obligada per l’esclat de la pandèmia de la COVID-19, Campredó recupera la fira Mestràlia, la Fira de lutiers i constructors d’instruments tradicionals que habitualment se celebrava el primer cap de setmana de juliol. L’edició d’enguany, que és la tretzena, no contempla encara la celebració del mercat d’instruments. En canvi, es mantindrà el programa de concerts i activitats vinculades a la música tradicionals. A més, els actes es repartiran durant tot l’estiu, amb propostes que comencen al maig i s’allargaran fins a l’inici de la tardor.
Aquest dissabte 8 de maig s’han previst les primeres activitats:
10.30 h Presentació de ‘La Campredonenca’ amb Lo Planter.
19.30 h Concert de Joan Garriga  i el Mariatxi Galàctic. Fundador de Dusminguet i ànima de La Troba Kung-Fú, Joan Garriga és una figura clau per entendre l’evolució de la música popular del segle XXI feta a Catalunya. Després de compondre i interpretar en directe la banda sonora dels dos darrers espectacles teatrals d’Oriol Broggi, el co-descobridor de la Rúmbia (barreja de rumba i cúmbia amb denominació d’origen vallesana) acaba de debutar al seu nom amb un àlbum que apunta a clàssic instantani.
Inscripcions: info@campredo.cat indicant el nom i cognom, el número del document d’identitat i el telèfon. Aforament limitat. No es podrà accedir al recinte del concert sense inscripció prèvia.

Més

Horari

(Dissabte) 19:30 - 21:30

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment