03jul(jul 3)22:0004(jul 4)19:30

Detalls de l'esdeveniment

Mestràlia 2021 torna el primer cap de setmana de juliol. Amb el format adquirit enguany de Mestràlia confitada, la fira de lutiers es realitzarà des del maig fins a l’octubre 2021, el primer cap de setmana de juliol era la data que sempre es celebrava la fira de lutiers amb tot el seu esplendor.

Dissabte 3 de juliol a les 22.00h

Concert d’Arc De Triomf. Nascuts a Barcelona, cantem himnes, històries quotidianes amb dosis de realitat a ritme de Rock, Pop i Ska.

Concert de LOKALS (Luu/Ainuki/May/Mireia/Exit303/Bodi/K-LIZ/JONV). LOKALS, un col·lectiu de joves ebrencs que expressen la seva creativitat a través del seu art. En aquest concert mostrarem una pinzellada d’alguns dels nostres talents que estan començant a consolidar la seva carrera artística. Per saber més sobre el projecte ens podeu seguir per instagram.com/somlokals

Diumenge 4 de juliol a les 19.30h 

Concert de Menut. Les cançons de Menut parteixen de músiques d’arrel que tenen en comú un instrument petit, el guitarró. Els seus versos, sempre crítics i festius, actualitzen el missatge dels primers Cantadors de Jota i la Cançó protesta del segle XX.

 

 

 

 

 

 

 

 

Més

Horari

3 (Dissabte) 22:00 - 4 (Diumenge) 19:30

Preu

Preu: 3€. Entrades Ebreticket.

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment