MOZART RELOAD

13nov20:0022:00MOZART RELOADJoan Bagés&Morphosi Ensamble&Roberto Olivan

Detalls de l'esdeveniment

Mozart Reload és un concert, espectacle de música i dansa creat a casa nostra per KAMMART – MORPHOSIS ENSEMBLE : Joan Bagés i Rubi (pianista, compositor i artista sonor de Flix) i Roberto Olivan (ballarí de Tortosa): 27 músics, 2 cantants solistes, música electrònica, dansa i llums.

Un espectacle entorn les múltiples relacions que es creen entre els meus jo que em configuren com a ésser humà. El ballari escenifica, representa, personifica, balla la multiplicitat en el món actual, els rols diversos als que estem tots i totes sotmesos diàriament i que lluiten per conviure dins d’un jo fragmentat.

Tot esperant la primavera, un ressorgir de la unitat interna humana que ens permeti sentir-nos serens en mig de la tempesta contemporània. Un espectacle de creació contemporània però també un espectacle de música clàssica i dansa amb un dels grans de casa nostra, Roberta Olivan. Un espectacle on de formavirtuosa es combinen i relacionen gestos musicals i sonors per a crear quelcom nou.

Kammart – Morphosis Ensemble és un conjunt de música de creació creat per Joan Bagés i Rubi i Àlex Sanso. Aquest conjunt de musica instrumental compta amb els millors músics de casa nostra, formats a les Terres de l’Ebre, Catalunya i a l’estranger. Entre ells hi participen de forma activa artistes ebrencs com, Joan Marti Frasquier (saxo bariton de St Carles de la Ràpita), Joan Bagés i Rubi (piano i composició de Flix), Paula Aguiló (violi d’Amposta), Oriol Aymat (cello de Móra d’Ebre), Marc Garcia (trompa de St Carles de la Ràpita), Roberto Olivan (dansa de Tortosa), entre molts d’altres. KAMMART – MORPHOSIS ENSEMBLE és un clar exemple d’interacció creativa entre les Terres de l’Ebre i la resta de Catalunya.

Més

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment