Teràpia col·lectiva

29gen20:0021:30Teràpia col·lectivaConcert de Buhos

Detalls de l'esdeveniment

Teràpia col·lectiva és el primer espectacle per a teatres de Buhos, un dels grans grups d’èxit del panorama musical del país. Buhos és reinventen i presenten una obra musical inèdita que et convida a un procés de treball interior i d’evolució personal. Un mètode curatiu de l’ànima a través de la sàtira, la reflexió, la crítica sense embuts i, sobretot, l’humor. Un espectacle catàrtic on els flamants i esperats nous temes de Buhos i els seus grans èxits prenen noves dimensions sota la direcció, mestratge i sovoire faire únics de l’Albert Pla. Ideal per a tothom que senti que vivim temps grisos, els Buhos comparteixen vivències a tot color amb la vocació de fer d’aquest tractament un d’infal·lible per a la teva felicitat, mentrestant assisteixes en exclusiva a la preestrena del seu nou disc El dia de la Victòria.

Fitxa artística:
Guillem Solé, veu
Rai Benet, baix
Joan Blázquez, bateria
Klaus Stroink, trompeta
Jaume Nin, guitarra
Josep Contreras, saxo
Pep Vila d’Abadal, teclats

 

A la venda, les entrades per a l’espectacle de Buhos a Tortosa

La web del Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa (www.teatreauditoritortosa.cat) ja ha activat la venda d’entrades per poder veure un dels primers esdeveniments culturals que acollirà durant l’any que comença: l’espectacle ‘Teràpia col·lectiva’, que té com a protagonistes el grup musical Buhos. L’espectacle tindrà lloc el 29 de gener, a partir de les 20.30 h, i serà un dels primers actes inclosos dins de la Capital de la Cultura Catalana Tortosa 2021.

Amb este espectacle, el grup Buhos transforma la seua proposta i la porta als escenaris de Catalunya, amb les noves composicions del grup com a eix central i amb un fil argumental que ha dirigit un altre dels músics destacats del país, Albert Pla.

Preus:
Amfiteatre: 10 €
Platea: 15 €
Persones jubilades, aturades, família nombrosa o monoparental: 12 €
Titulars del carnet jove: 10.50 €

Duració de l’espectacle: 90 min.

Més

mood_bad
  • Comments are closed.