Tortosa rebrà els Reis d’Orient al pavelló de Ferreries amb una recepció adaptada a les mesures de prevenció

Per poder accedir cal disposar d’invitació prèvia, amb seient reservat, que es poden sol·licitar al portal Ebreticket

No serà com és habitual, però els Reis d’Orient sí que arribaran a Tortosa el dimarts 5 de gener per portar els regals a tots els infants de la ciutat. Les mesures de prevenció per la covid definides pel Procicat faran que enguany no es puga fer la benvinguda amb la tradicional cavalcada pel centre de la ciutat. En el seu lloc, Tortosa habilitarà el pavelló de Ferreries per fer-hi la rebuda als Reis, complint així amb la prevenció necessària en estos moments.

Els assistents hauran de disposar d’entrades reservades, que es podran aconseguir des d’este dimecres a la web Ebreticket.cat. Atesa la capacitat de l’equipament, que s’ha limitat a 600 persones per mantindre les distàncies entre totes les persones, l’àrea de Festes ha previst quatre moments al llarg del dia per poder saludar els Reis: a les 12.30 h, a les 16.30 h, a les 18.30 h i a les 20.30 h.

A més a més, a les 20.30 h també se’n farà l’emissió en directe per les xarxes socials de l’Ajuntament (Facebook i Youtube) així com per televisió. D’esta manera, totes les persones que no puguen accedir al pavelló o per als xiquets que estiguen malalts o aïllats a casa seua podran veure l’arribada dels Reis.

L’accés de totes les persones amb entrada s’haurà de fer per la porta principal de l’estadi, al WIN, des d’on s’accedirà posteriorment al pavelló.

L’alcaldessa Meritxell Roigé i el regidor de Festes, Domingo Tomàs, han tranquil·litzat a tots els xiquets i xiquetes de la ciutat garantint que els Reis enguany també arribaran a la ciutat per repartir els regals. Això sí, en esta ocasió no es podran repartir els caramels.

L’organització demana a les famílies que recorden que es tracta d’un acte pensat especialment en els més menuts, que són els que esperen amb més il·lusió l’arribada dels Reis, i per tant, que facen un ús adequat de la reserva d’entrades per facilitar que hi puguen accedir tots els que puguen.

Bústia reial a ple rendiment
Mentrestant, la bústia reial instal·lada a la plaça de l’Ajuntament segueix rebent les cartes de molts infants. Després que les mesures anunciades per frenar la pandèmia impedissen que els Patges Reials poguessen rebre les cartes en mà, els emissaris dels Reis d’Orient van enviar la bústia gegant que estarà ubicada al davant de l’ajuntament fins al 4 de gener, moment en què els patges s’emportaran totes les cartes.