La Mostra de Jazz de Tortosa escull la imatge d’un grup musical per al cartell de la 28a edició

La Mostra de Jazz de Tortosa ja té imatge per a l’edició d’enguany: es tracta d’una obra creada per l’artista José Luis Pulido Calvo, de Madrid, que pren com a referència el logotip de la Capital de la Cultura Catalana Tortosa 2021. Amb l’ajut d’il·lustracions, transforma els elements presents al disseny original per convertir-los en diferents integrants d’una formació musical de jazz.

Les bases del concurs de cartells d’enguany van incloure, com a aspecte a puntuar, el fet que el disseny inclogués alguna referència a l’any cultural de la ciutat. El jurat en va destacar, a més, l’aspecte artístic i tècnic utilitzat a la imatge.El guanyador rebrà un premi en metàl·lic de 700 euros, col·laboració de la Fundació Privada Duran Martí.

Juntament amb l’obra guanyadora també es van seleccionar sis finalistes més, que es poden veure a la pàgina web de la Mostra: www.jazztortosa.com. A la vegada, durant els dies del festival es durà a terme una exposició, amb una selecció dels cartells presentats en el concurs d’enguany. La 28a Mostra de Jazz de Tortosa tindrà lloc del 30 de juliol al 14 d’agost.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment