Més de 30 propostes per descobrir el patrimoni tortosí pel Dia Mundial del Turisme

El cap de setmana del 24 al 26 de setembre, el patrimoni de Tortosa serà protagonista dels actes organitzats per l’Ajuntament, un any més, amb motiu del Dia Mundial del Turisme. El programa inclou més de 30 propostes, que permeten descobrir diversos elements singulars de la ciutat. Les jornades permetran participar de visites guiades a la Catedral; les fortificacions del Bonet i de les Avançades; el refugi antiaeri; l’antic escorxador, seu de l’actual Museu de Tortosa; el modernisme, o els Jardins del Príncep, entre d’altres. Juntament amb estes activitats, també es podrà navegar pel riu Ebre o endinsar-se en la Tortosa del Renaixement.

El llistat complet es podrà consultar a la web tortosaturisme.cat i a agenda.tortosa.cat. Per participar-hi cal reservar l’entrada, ja que la capacitat és limitada en tots els casos. Per fer-ho cal accedir a entrades.tortosaturisme.cat. La presentació dels actes ha tingut lloc este dijous a la nova plaça de la Catedral, “un espai que està cridat a convertir-se en un lloc de referència de la visita turística a la nostra ciutat, amb la Catedral en primer terme, el castell al seu costat, les importants restes arqueològiques que seran visitables al subsol, la imatge de l’antic escorxador i el patrimoni natural que configuren el riu i el Port de fons”, ha subratllat l’alcaldessa, Meritxell Roigé.

A l’acte també s’ha donat a conèixer la creació de l’Associació d’Activitats Turístiques de Tortosa, ens que aglutina diversos agents que ofereixen serveis turístics a la ciutat. El seu president, Jordi Domingo, ha explicat que l’objectiu és poder coordinar les experiències que ofereix el sector als visitants, donar resposta a les demandes de les empreses que la configuren, així com teixir col·laboracions que acaben revertint en més oportunitats dins de la ciutat en l’àmbit del turisme. L’alcaldessa ha donat la benvinguda a la creació d’esta nova associació, tot destacant el paper important que suposarà per seguir reforçant la col·laboració públicoprivada entre l’Ajuntament i les empreses del sector a l’hora de dissenyar i prestar els serveis turístics a Tortosa. Les activitats amb motiu del Dia Mundial del Turisme les organitza l’Ajuntament de Tortosa a través del departament de Turisme i compten amb la implicació directa de diverses empreses i agents de tipus turístic de la ciutat.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment